Ik ben operator druktechniek &
Grafisch Technicus en
ik ben op zoek naar een nieuwe baan!

Met kwaliteiten als uitstekende vakkennis, tactvol, sociaal en punctueel zorg ik ervoor dat de machines onder mijn verantwoordelijkheid een goede productie maken. Enkele van mijn sterke kanten zijn het handhaven van kwaliteit volgens de gestelde normen, de snelheid en het georganiseerd werken.

Ik word gewaardeerd door mijn collega’s omdat ik goed kan luisteren en, indien nodig, een coachende houding heb. Mijn administratie is op orde en ik verhelp direct kleine verstoringen aan de machine.

Meer weten? Volg mij op LinkedIn!

Intaglio

Intaglio

Mijn werkzaamheden als operator Plaatdruk zijn voornamelijk gericht op het instellen en ...
Boekdruknummerdruk

Boekdruknummerdruk

Tijdens mijn werkzaamheden als boekdruknummerdrukker ligt de focus op het coördineren...
Simultaan offset

Simultaan offset

De drukeenheden, 6 of meer gecombineerd nat/droog en schoon/weerdruk, worden gebruikt...

Mijn werkervaring

 • Operator druktechnieken / Grafisch Technicus

  1976 - heden

  Officiële functieomschrijving: Technische functie gericht op het instellen en coördineren van een drukpers, die onderling op elkaar afgesteld worden voor het bedrukken van voorbedrukte en planovellen in meerdere kleuren.

  Lees verder
 • Operator plaatdruk

  1985 - heden

  Mijn werkzaamheden als operator Plaatdruk zijn voornamelijk gericht op het instellen en coördineren van een drukpers, bestaande uit vier sjablooncilinder en een Orlof verzamelcilinder.

  Lees verder
 • Operator simultaan offsetdrukker

  1995 - heden

  Als operator simultaan offsetdrukker ben ik veelal bezig met het instellen en coördineren van de simultaanpers, bestaande uit meerdere drukeenheden die onderling op elkaar afgestemd worden.

  Lees verder
 • Operator boekdruknummerdruk

  1980 - heden

  Tijdens mijn werkzaamheden als boekdruknummerdrukker ligt de focus op het instellen en coördineren van een boekdrukpers bestaande uit 2 drukeenheden en meerdere nummerateurs. Zij zijn onderling op elkaar afgestemd en worden ingezet...

  Lees verder
 • Teamleider

  2010 - 2016

  Als teamleider gaf ik leiding aan een groep drukkers in de drieploegendienst, ik werkte daarbij onder leiding van de afdelingsmanager. Als teamleider was ik het vaste aanspreekpunt in geval van problemen/vragen. Ik zorgde er onder andere voor dat de productie vloeiend verliep, communiceren met andere afdelingen is daarbij één van de speerpunten om dat doel te halen.

  Lees verder

Vaardigheden

Loyaal

Ruim veertig jaar ben ik werkzaam geweest bij Koninklijke Joh. Enschede, dit laat naar mijn bescheiden mening mijn loyaliteit duidelijk zien. Ook in deze tijd van afbouw van de organisatie ben ik trouw aan mijn huidige werkgever en zorg ervoor dat mijn activiteiten netjes worden afgerond.

Discipline

De regels en procedures binnen Koninklijke Joh. Enschedé zijn door mij altijd goed opgevolgd. Bij problemen met regels of procedures neem ik contact op met de verantwoordelijke leidinggevende.

Aanpassingsvermogen

Ik werk met alle machines binnen ons drukproces. Daarbij beheers ik alle binnen het bedrijf voorkomende druktechnieken en fungeer regelmatig als leermeester.

Verantwoordelijk

Ik voel me verantwoordelijk voor het afleveren van een product, volgens specificaties en met de gevraagde of zelfs betere kwaliteit. Daarnaast heb ik aandacht voor verbeterpunten.

Zelfstandig werken

Tijdens een shift ben ik verantwoordelijk voor het goed functioneren van de machine, het product en de overdracht naar de volgende shift.

Collegialiteit

Bij mijn werkgever ben ik een van de meest ervaren collega’s. Dat betekent dat regelmatig een beroep wordt gedaan op mijn kennis en ervaring. De omgang met collega’s gaat me érg makkelijk af.

Leervermogen

Ik heb ruime ervaring in het bedienen van productiemachines. Dat geeft mij een goede basis om mij nieuwe kennis en kunde snel eigen te maken.

Aandacht voor details

In mijn werk hoor en zie ik veel details. Met mijn ervaring zie ik situaties ontstaan waarin de kwaliteit van het product of de staat van de machine achteruitgaat. Als dat gebeurt zorg ik voor de nodige aanpassingen in de productie.

Flexibel

Ik heb mij tijdens mijn werkzaamheden altijd flexibel opgesteld, zowel naar mijn werkgever als naar collega’s. Door de combinatie van mijn flexibiliteit én multifunctionaliteit, was het voor de planning altijd eenvoudig om mij in te roosteren.

 • Grafische school Haarlem

  1971 - 1976
 • Opleiding Boekdruk nummerdrukker

  1980
 • Grafische school Amsterdam

  Opleiding Plaatdrukker | Grafisch Technicus 1983 - 1985
 • Opleiding Simultaan Offsetdrukker

  1995
 • Heftruck/stapelaar/motorpallettruck certificaat

  2016
 • Grafische school Haarlem
 • Opleiding Boekdruk nummerdrukker
 • Grafische school Amsterdam
 • Opleiding Simultaan Offsetdrukker
 • Heftruck/stapelaar/motorpallettruck certificaat